Gå til sidens hovedinnhold

Moberg går av i Edda Media

Jan M. Moberg går av som administrerende direktør i Edda Media.

Jan M. Moberg (48) har vært toppleder i Edda Media i åtte år, først som direktør med ansvar for digital utvikling fra 2001 og deretter som administrerende direktør fra februar 2007. Moberg fratrer sin stilling med virkning fra 1. februar.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Før Moberg begynte i Edda Media hadde han blant annet jobbet som journalist og fagredaktør i Hegnar Media, samt som direktør for innholdstjenester og forretningsutvikling innen internett i Telenor.

- Å lede Edda Media gjennom de to siste årene har vært en morsom og spennende oppgave – i et omskiftelig og turbulent mediemarked og mitt fokus har vært på vekst. Edda Media er og vil fortsatt være et viktig og flott selskap, og det har vært en glede å jobbe sammen med mange dyktige kolleger og medarbeidere. I siste halvdel av 2008 har jeg utredet alternative strukturer og muligheter i det norske mediemarkedet. Jeg har nå besluttet meg for å avslutte mitt virke i Edda Media og går derfor av som administrerende direktør”, sier Jan M. Moberg i en pressemelding.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Det ble i går klart at Edda Media-eier Mecom selger virksomheten i Tyskland. Det er foreløpig ikke avklart om det betyr at et salg av Edda Media dermed er avlyst. Moberg har vært fristilt fra den daglige driften i Edda Media for å arbeide med et eventuelt salg.

- Jan M. Moberg har vært en visjonær, tydelig og uredd leder som har stått i spissen for oppbyggingen av Edda Media. De siste to årene har vi vokst og Edda Media har stått fram som et innovativt selskap”, sier styreleder Truls Velgaard i en kommentar.

Velgaard vil inntil videre fortsatt ivareta oppgavene som daglig leder av selskapet.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken