Gå til sidens hovedinnhold

- Modric er fantastisk

Tottenham-stjernen kan komme til å skape problemer for Norge.

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Lørdag får det norske fotballandslaget igjen en vanskelig utfordring når Kroatia kommer på besøk på Ullevaal stadion.

Kun én uke etter 1-0-tapet mot England.

Skal vi tro landslagssjef Egil «Drillo» Olsen, blir kroatene en enda tøffere motstander enn Roy Hodgsons menn.

- De er bedre enn England. Jeg så førsteomgangen deres mot Estland på fredag, og det var imponerende uten de store stjernene, sier Drillo til Nettavisen.

Luka Modric
En av Kroatias største stjerner er Tottenhams Luka Modric.

Den kreative midtbanespilleren har imponert voldsomt for klubben fra Nord-London og har de siste sesongene blitt koblet til de største klubbene i verden.

Fredag satt han på tribunen da Kroatia slo Estland 3-1. Men Drillo sier til Nettavisen at han tror de største stjernene blir å se på banen mot Norge lørdag.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Nydelig med ball
Landslagsspiss Mohammed «Moa» Abdellaoue forteller til Nettavisen at han husker sitt første møte med den kroatiske «playmakeren» godt.

- Vi har møtt Kroatia en gang tidligere og de har masse bra tekniske spillere. Modric har jeg sett i Premier League, men jeg husker han også godt fra forrige kamp vi spilte mot dem. Da styrte han midtbanen. Han er helt nydelig med ball – en veldig god spiller, sier «Moa» til Nettavisen.

«Moa» får støtte av lagkamerat John Arne Riise, som også tror Kroatia vil bli en tøff motstander.

- Modric er en fantastisk spiller, som har gjort det utrolig bra for Tottenham og på landslaget. Det er mange spillere som er gode på Kroatia. Jeg tror det blir en helt annen kamp en mot England hvor jeg tror de kommer til å ha ballen mye mer, sier Riise.

Håper på kontringer
Akkurat en slik kamputvikling tror landslagskaptein Brede Hangeland vil passe Norge bra.

- Det vil overraske meg utrolig hvis vi har ballen mer enn Kroatia. Jeg tror det blir en vanlig norsk kamp hvor motstanderen har ballen mer, og vi må forsvare oss. Da får vi kanskje kontringer, og det er det vi ønsker, sier Hangeland til Nettavisen.

Norge møtte Kroatia både i 2007 og i 2010, men tapte begge kampene 2-1. Lørdag kan altså Drillos menn få sin revansje.

Kommentarer til denne saken