Sent onsdag kveld skal Luka Modric ha levert en såkalt «transfer request», eller overgangssøknad om du vil.

Det melder engelske aviser torsdag morgen.

The Mirror hevder å ha snakket med kilder nær Modric, som sier at kroaten har informert klubben skriftlig om at han ønsker å forlate klubben.

Harry Redknapp sier følgende om overgangssøknaden:

- Vi vet at Luka ønsker å forlate klubben. Å skrive det ned på en lapp utgjør ikke store forskjellen for vår del, sier Tottenham-sjefen ifølge BBC-journalist Phil McNulty.

Tottenham har allerede avslått to bud på den kroatiske stjernen, og Chelsea må trolig øke budene på 22 og 27 millioner pund, skal de kapre den lille ballmagikeren.

Styreformann Daniel Levy og manager Harry Redknapp har begge bastant hevdet at Modric ikke er til salgs, og Harry Redknapp mener budene dessuten har vært alt for lave.

- De fikk samme svar som sist - vi ønsker ikke å selge ham. 27 millioner pund er et dårlig bud for en spiller med de ferdighetene. Det er ikke i nærheten av hva han er verdt i mine øyne, sier Redknapp ifølge Sky Sports.

Modric og Levy er ikke på talefot lenger, etter at Modric hevder å ha blitt lurt av Tottenhams styreformann. Modric mener Levy bryter en «gentlemans agreement», og har uttalt at han ble lovet å kunne forlate klubben, om en klubb i Chelseas størrelse kom på banen.

Nå har han altså gått til det skrittet å levere en overgangssøknad, i håp om å ende opp i Chelsea.