Tidligere i uken ble det klart at Tottenham hadde avslått et bud fra Chelsea på Luka Modric på 200 millioner kroner. Det var imidlertid ventet at Chelsea med tiden ville legge inn et nytt bud.

Selv om Tottenham ikke har lyst til å gi slipp på sin midtbanestjerne, kan det bli vanskelig å holde på kroaten. Spesielt etter at Modric nå har innrømmet at han vil til de blå.

- Jeg ønsker å gå til Chelsea. Mange spillere vil spille for dem ettersom de er en av de beste klubbene i verden. Jeg er også en av de spillerne, sier Modric, ifølge The Guardian.

- Chelsea er en stor klubb. De spiller i Champions League hvert år, de har fantastiske spillere, de er ambisiøse og har en ambisiøs eier som vil investere i klubben og få dem til å vinne Premier League og andre titler, sier playmakeren.

Chelsea er førstevalget
Mange har trodd at Manchester United skulle sikre seg Modric, men nå ser det altså ut som at Chelsea er i førersetet.

- Klubben går i en fin retning og alt ved klubben er bra. Chelsea er de eneste som har sendt et bud på meg og i øyeblikket er de mitt førstevalg, uttaler Modric, som også forteller at han vil bli i hovedstaden.

- Jeg liker byen og vil bli i London. Jeg er veldig lykkelig her og det samme er familien, sier han til The Guardian.

- Vil alltid ha Tottenham i hjertet
Luka Modric forteller videre at han fortsatt er glad i Tottenham og at han vil forlate klubben på en god måte. Han understreker imidlertid at han må tenke på karrieren, og det at Tottenham ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League har ført til at han nå ser seg nødt til å forlate klubben.

- Fotballspillere har en kort karriere og man vil oppnå sine personlige ambisjoner. Jeg vil vinne trofeer og spiller i Champions League hvert år. Tottenham vil alltid ha en plass i hjertet mitt, men erfaringene fra Champions League har fått meg til å vinne mer, uttaler den kroatiske playmakeren.

HTML EMBED