Tottenhams Luka Modric flyr til Spania på torsdag for å ferdigstille en overgang til Real Madrid.

Det hevder engelske Sky Sports, som skriver at de to klubbene er enige om en avtale etter flere måneder med usikkerhet.

Enige om sum
Ifølge kilder nær tv-kanalen skal et kompromiss mellom de to klubbene ført til en avtale der Real Madrid betaler 23,6 millioner pund for kroaten, i tillegg til 3,9 millioner pund på et senere tidspunkt.

Tottenham skal ha akseptert budet fra spanjolene, og gitt partene tid nok til å sluttføre en avtale innen overgangsvinduet stenger i slutten av august.

Luka Modric har lenge vært en ettertraktet spiller, etter å ha imponert stort for Tottenham i løpet av sine fire år på White Hart Lane.

Sist sommer var kroaten koblet til Chelsea, men endte opp med å forbli i Tottenham.

Likevel har han ikke lagt skjul på ønsket om å spille for enda større klubber, og sagaen om hvor Modric spiller den kommende sesongen har engasjert mange.

Har fått kritikk
Kroatias landslagssjef Igor Stimac er en av dem som har tatt sin landsmanns parti.

- Det er veldig komplisert, for på den andre siden har man en person som ikke holder løftene sine. Daniel Levy lovte Modric for ett år siden at hvis Real Madrid kom med et bud, så skulle han få lov til å reise. Men da tilbudet kom, så ombestemte han seg, har Stimac nylig sagt.

Tidligere i sommer fikk Modric kritikk av Tottenhams nye manager Andre Villas-Boas, da han ikke bli med klubben til USA for deres sesongoppkjøring.

Dersom troverdige Sky Sports har rett i sine påstander, ser likevel ut til at situasjonen ordner seg for 26-åringen, som står med 57 landskamper for Kroatia.