Gå til sidens hovedinnhold

- Modric vil forlate oss

Tottenham er i forhandlinger med flere klubber.

Andre Villas-Boas bekrefter at Luka Modric ønsker å bli solgt denne sommeren og at forhandlinger pågår med flere aktuelle klubber. Portugiseren sier at Tottenham vil kun selge dersom det rette tilbudet kommer.

Modric har vært en av Tottenhams klart beste spillere etter at han kom til klubben i 2008 og har i lengre tid blitt koblet til en overgang bort fra White Hart Lane.

Det er ingen stor overraskelse at Villas-Boas nå forteller at kroaten kan være på vei bort.

- Interessen som har kommet fra flere klubber sier noe om klassen til denne spilleren. Luka er veldig viktig for Tottenham, og det har han vært siden han kom hit, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports.

Den ferske Tottenham-manageren har forståelse for at Modric nå vil prøve noe nytt, men håper også at forståelsen er gjensidig.

- Vi må respektere Lukas ambisjoner og hans ønske om å reise videre, og jeg tror Luka respekterer at han er en viktig spiller for klubben.

- Jeg tror forhandlingene med disse klubbene vil fortsette helt til vi finner en avtale som er til å leve med for begge parter, sier Villas Boas.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

34-åringen vil imidlertid ikke si med sikkerhet at Modric kommer til å forlate klubben denne sommeren.

- Det er ønsket til spilleren, men en spiller av hans betydning er ikke lett å skille lag med. Jeg tror styreformannen respekterer klubben og vil nok bare selge dersom det kommer et godt nok bud.

Modric scoret fire mål på 36 kamper for Tottenham forrige sesong.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken