Gå til sidens hovedinnhold

Moldskred senket Molde

Den ettertraktede spissen herjet med romsdalingene.

TROMSØ - MOLDE 1-0:

Tromsøs Morten Moldskred hadde en meget god 2008-sesong i Tippeligaen, og den siste tiden har spissen fra Ulsteinvik blitt linket med en overgang til både seriemester Stabæk og Brann.

Enn så lenge tjener han imidlertid til sitt daglige brød hos «Gutan», og i onsdagens treningskamp mot Molde på Gran Canaria, viste 28-åringen at han har alvorlige intensjoner også i år.

Spissen var svært bevegelig på topp gjennom hele kampen, og spesielt i første omgang var han involvert i stort sett det meste som ble produsert av sjanser foran Molde-målet.

Moldskred scoret også kampens eneste mål. Etter en halvtimes spill fant Tom Høgli spissen med et gjennomspill, og med en elegant chip satte han ballen forbi Jan Kjell Larsen i Moldes bur.

Til pause ledet Tromsø dermed fortjent, men etter hvilen kom Molde mer med i kampen. Både Pape Pate Diouf, Mame Biram Diouf, og Aksel Skjølsvik hadde gode muligheter til å utligne.

Men uttelling ble det aldri for romsdalingene. Dette var mye takket være solid stopperspill av Tore Reginiussen og Mika Koppinen. Bortsett fra en liten glipp, var stopperparet trygge defensivt.

Da lagene møttes til dyst mandag endte det 2-2.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

I kveld: Boblene og vinene som passer perfekt til 17. mai

Kommentarer til denne saken