Gå til sidens hovedinnhold

Mor og datter slåss om 500.000

- I denne konkurransen gir jeg morsinstinket en pause

Først vant datteren Maria Reisersen (21) månedskonkurransen Brun og blid Modell i november.

Da bestemte moren Caroline Reisersen (42) seg for å ta opp kampen mot datteren om å få landets største modelloppdrag med en premiepott på inntil en halv million kroner. .

Hun vant like greit hele månedskonkurransen i februar.

Dermed er det duket for en skikkelig catfight mellom mor og datter i semifinalen i juni.

Vinneren av hele konkurransen blir solsesnterkjedens nye frontfigur og håver inn premiepotten.

Det er tredje året missekonkurransen arrangeres, og det er første gang det blir duell mellom mor og datter.

- Modne kvinner er attraktivt
Aldri før har en 42-åring tatt seg til semifinale. Caroline Reiersens fremste konkurrenter var tenåringer og jenter i begynnelsen av 20-årene.

- Jeg tar seieren som en bekreftelse på at modne kvinner er attraktivt, og jeg er den andre kvinnen over 40 år som er klar for semifinalen. Det er et sterkt signal til alle ungpiker om at de ikke skal undervurdere oss modne kvinner, sier 42-åringen.

Hun satser på å vinne hele konkurransen og dermed bli jenta som skal pryde fasadene på nærmere 140 solstudioer rundt omkring i landet.

Gir morsinnstinktet en pause
- Jeg er overbevist om at en moden modell også vil kunne henvende seg i langt større grad til et voksent og bredere publikum. Jeg vil rett og slett kunne bidra til at enda flere voksne finner veien til norske solstudioer. Det er alt for mange i min aldersgruppe som er bleik og sur gjennom store deler av året. Jeg vil sette farge og humør på også de voksne, sier hun.

Skal vi tro Caroline blir det ingen kjære mor for Maria (21) når det spisser seg til i konkurransen.

- Jeg har alltid vært en snill og omsorgsfull mor for min datter.

I denne konkurransen gir jeg morsinstinket en pause og det gjør jeg med god samvittighet. Jeg har ikke tenkt å la min datter vinne, sier 42-åringen.

Tidligere har solkjeden benyttet kjente modeller som Karhrine Sørland, Cathrine Larsåsen, Kristian Kjelling, Charlotte Thorstvedt, Beate Haga og Camilla Teksum.

Kommentarer til denne saken