TYRKIA - NORGE 1-1:

Det norske U23-landslaget i fotball spilte mandag ettermiddag sin første offisielle kamp noensinne.

Den endte med poengdeling mot Tyrkia. Begge målene ble scoret i første omgang av oppgjøret, opplyser Norges Fotballforbund.

- God første omgang
Tyrkia tok ledelsen i det 23. minutt ved Veisel Sari, men Mostafa Abdellaoue utlignet for Norge minuttet senere.

I andre omgang ble det målløst og dermed fikk det norske laget med seg ett poeng fra sin første U23-kamp.

- Jeg synes vi spilte en veldig bra første omgang. Da var vi stramme og gode defensivt, samtidig som vi skapte fire store målsjanser i tillegg til scoringen. Første omgang er vi veldig fornøyde med, sier U23-landslagstrener Per Joar Hansen til fotball.no.

- I andre omgang la vi om til 4-4-2, og da var det en mer blandet prestasjon. Vi slapp Tyrkia for enkelt igjennom og slet med å dekke rom. Vi skapte heller ikke nok selv. Men totalt sett er vi fornøyd med kampen, fortsetter han.

Flere kamper i 2012
Oppgjøret er en del av International Challenge Trophy»-turneringen

De norske gutta skal senere møte Wales og Estland i denne turneringen. De kampene spilles henholdsvis i juni og oktober 2012.

De to beste lagene fra hver pulje går til semifinaler og finale i 2013. Tidspunkter blir også her på internasjonale datoer, men er foreløpig ikke fastsatt.

NORGES LAG (4-3-3): Sten Grytebust - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Vegard Forren, Joachim Thomassen - Markus Henriksen, Magnus Lekven, Anders Konradsen - Jo Inge Berget, Mostafa Abdellaoue, Mohammed Fellah

RESERVER: André Hansen, Per Egil Flo, Marcus Pedersen, Peter Orry Larsen, Jonathan Tollås Nation og Fredrik Ulvestad.