Etter det avisen Independent forstår, kan Nani nærme seg slutten av sin Manchester United-karriere. Grunnen skal være at han ble utelatt fra troppen som møtte Real Madrid i Champions League forrige uke. Dette skal ha kommet som et sjokk på portugiseren.

Ønsker seg bort
26-åringen skal ha hatt et møte med sir Alex Ferguson for et par uker siden, der spilleren i ettertid var overbevist om at han ville få sjansen i kampen mot Real Madrid. Da han likevel ikke fikk være med, ble ønsket om å forlate klubben sterkere, skriver avisen.

Selv om United-vingen scoret i løpet av de 45 minuttene han fikk i mandagens FA-cupmøte med Reading, skal ikke det ha endret spillerens ønske om å forlate klubben.

Ifølge avisen skal også kjøpet av Wilfried Zaha være med å påvirke Nanis tanker om sin egen rolle i klubben. Zaha ble hentet fra Crystal Palace i januar for rundt 132 millioner kroner.

Trolig er Anzji eller Zenit St. Petersburg de mest aktuelle klubbene etter en eventuell United-exit. Independent skriver imidlertid at det vil koste et sekssifret antall pund i måneden for å lokke Nani til Russland.

Tøff konkurranse
Nani har ikke uttalt seg om saken ennå, men lagkamerat Anderson forteller at det er vanskelig å dra fra en klubb av Manchester Uniteds størrelse.

- De eneste klubbene du kan gå til er Real Madrid eller Barcelona. Du har ikke andre muligheter, for nivået på Manchester United er så enormt. Her får man garantert titler, sier Anderson.

Anderson innrømmer at situasjonen for han og Nani er tøff i Manchester United. Konkurransen er knalltøff i klubben som leder Premier League med tolv poeng.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '9FA22EAB4E2F4F46AFBC1CD097BF7357', '447iebhpteyk10mw06hesxycr', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-447iebhpteyk10mw06hesxycr', 'eplayer14');

- Det er vanskelig å være i en klubb som har 25 spillere som kan spille for hvilket som helst lag i verden. Det er ikke noen tvil om at Nani har kvaliteter. Han kom inn mot Reading og vant kampen for oss, mener Anderson.

Han legger til at det er flere spillere enn han selv og Nani som har slitt i United gjennom årene.

- Det er ikke lett å spille for United. Mange spillere har kommet hit uten å få til det helt store. Juan Sebastian Veron og Kleberson er eksempler på det, sier Anderson.