Gå til sidens hovedinnhold

Motspillerne rev klærne av Ronaldinho

Brasilianeren har tydeligvis en stor stjerne også i Marokko.

RAJA CASABLANCA - ATLETICO MINEIRO 3-1:

Etter den overraskende 3-1-seieren over brasilianske Atletico Mineiro, flokket Raja Casablancas spillere seg rundt Ronaldinho, tok trøya hans og knytte skoene av føttene hans.

Brasilianeren har tydeligvis en stor stjerne i Marokko, og Raja-spillerne var ikke beskjedne i jakten på noen suvenirer etter møtet med superstjernen.

To spillere gikk ned på kne og tok av han skoene, en annen fikk tak i drakta, mens flere andre flokket seg rundt for å se på hva som foregikk.

Ronaldinho utlignet til 1-1 på et vakkert frispark etter en drøy time av oppgjøret i Marrakech, men en straffescoring av Mouhssine Moutouali og et kontringsmål av Vianney Mabide sørget for at kampen endte 3-1.

- Vi skammer oss, alle samen. Det er så mange fans som hadde spart i mange år for å komme hit, og vi har ødelagt drømmen deres, sa Atletico-trener Cuca etter kampen.

- Dette var sesongens viktigste kamp for oss. Det er tøft å sitte her og rettferdiggjøre det vi presterte i dag, men sånn er livet i fotballen. Det er vanskelig å finne noen som gjorde det bra i dag - og da må jeg inkludere meg selv, sa han ifølge South China Morning Post.

Dermed blir det ikke noe møte med gamlesjefen for Ronaldinho. Det er nemlig Pep Guardiola og Bayern München som venter på Raja Casablanca i finalen.

Det marokkanske laget er det andre utenfor Sør-Amerika eller Europa som har tatt seg til finalen i et klubb-VM som ble spilt for første gang i 2005.

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken