Gå til sidens hovedinnhold

- Mourinho aktuell for Liverpool

Engelsk presse spår at José Mourinho får jobben til Rafael Benitez til sommeren.

The Guardian skriver at den portugisiske manageren vil være interessert i jobben som manager for Liverpool dersom Rafael Benitez får sparken.

Liverpool spilte kun 1-1 mot Luton Town i søndagens FA-cupkamp. Luton ligger på nedrykksplass i League One - to divisjoner under Liverpool. Benitez har heller ikke klart å gjøre Liverpool til en seriøs ligatittelutfordrer på de snart fire sesongene han har ledet klubben.

Klubbens amerikanske eiere, Tom Hicks og George Gillett jr., har ikke vært i kontakt med Mourinho, men ifølge den engelske avisen vurderer de potensielle etterfølgere til Benitez. Spanjolen er fortsatt svært populær blant fansen etter at han ledet Liverpool til seier i Mesterligaen i 2005 - med spillere som Igor Biscan og Djimi Traore på laget...

Han ønsker dessuten å bli på Merseyside.

Hicks ville ikke kommentere interessen for Mourinho søndag, skriver The Guardian.

Mourinhos familie var visstnok ivrig etter å flytte tilbake til London da han vurderte å bli Englands landslagssjef, men vil neppe være like entusiastiske når det gjelder den våtere og kaldere byen Liverpool.

- Liverpool er ikke det samme som London. Men Liverpool er en stor klubb og José elsker engelsk fotball. I øyeblikket må vi bare vente, sier en venn av den kontroversielle suksessmanageren.

Les flere nyheter på Nettavisens sportsseksjon!

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken