Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho åpen for Chelsea-retur

Men er usikker på når.

Luis Felipe Scolari er ferdig i Chelsea, og Guus Hiddink har midlertidig tatt over ansvaret for blåtrøyene. Nederlenderen er også aktuell som en permanent løsning, men får nå kamp om jobben.

Tidligere Chelsea-manager, og nåværende Inter-trener, José Mourinho, avslører nemlig søndag at han godt kunne tenke seg en retur til klubben han ledet til seriegull i 2005 og 2006.

- Spør du om jeg kunne tenke meg å returnere til Chelsea en dag, så er svaret ja, jeg tror det. Jeg er imidlertid ikke sikker på når, sier Mourinho ifølge News of the World.

Fortsatt poulær
Mourinho har fortsatt en meget høy stjerne på Stamford Bridge, og legger ikke skjul på at han har et helt spesielt forhold til Chelsea.

- Vi hadde det storartet sammen. Chelsea-fansen er spesielle for meg. Det er en helt annen opplevelse med dem. Jeg holder alltid med Chelsea, fordi det er en helt unik klubb, og jeg har mange gode venner der, forteller portugiseren.

Inter-treneren ledet Chelsea i perioden 2004-2007, og var sterkt delaktig i at klubben gikk til topps i serien for første gang siden 1955.

- Jeg tilhører klubbens historie, og klubben tilhører min. Jeg håper de kommer tilbake til det nivået de holdt tidligere, men i det siste har klubben forandret seg, sier Mourinho.

Hiddink er favoritt
Til tross for Mourinho-utspillet, så er det fortsatt Hiddink som er favoritten til å bli sjef i londonklubben på permanent basis.

- Så langt har vi bare en avtale fram til sommeren, men når tiden kommer, så tar vi nok en prat om hva som skal skje videre. Hvem vet, kanskje er Chelsea framtiden for meg, sier Hiddink.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken