Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho bøtelagt og utestengt

Real Madrid-treneren har fått en usedvanlig dårlig start på uken.

Det var i Mesterliga-oppgjøret mot Ajax i Amsterdam at Real Madrid pådro seg to røde kort mot slutten av oppgjøret.

Både Xabi Alonso og Sergio Ramos pådro seg sitt andre gule kort i kampen på tullete vis, ved å drøye tiden på stillingen 4-0 og det ble fort spekulert i at de to gjorde det med vilje, slik at de kunne sone straffen i den siste gruppekampen, og være klare igjen til sluttspillet. UEFA reagerte også på situasjonen og annonserte kort tid etter at det ville se nærmere på saken.

Får tre kamper
Tirsdag ble det klart at Real Madrid-trener José Mourinho vil bli bøtelagt med 40.000 euro - rundt 325.000 norske kroner - samt at han blir ilagt en suspensjon fra trenerbenken på tre kamper.

Det opplyser nyhetsbyrået Reuters.

Den ene av de tre kampene er imidlertid betinget i en treårsperiode. Dette betyr at portugiseren i likhet med to av sine spillere i hvert fall må stå over gruppekampen mot Auxerre.

Xabi Alonso og Sergio Ramos ble begge ilagt en bot på 160.000 kroner, mens Iker Casillas fikk 80.000 i bot for medvirkning. Også reservekeeper Jerzy Dudek ble bøtelagt med 40.000 kroner.

Ingen ekstra karantene
Som om dette ikke var nok får også Real Madrid som klubb en bot på rundt 1 million norske kroner for usportslig oppførsel.

Ingen av de involverte spillerne fikk ekstra karantener utover den ene kampen de allerede måtte stå over på grunn av kortene.

Real Madrid har allerede vunnet sin gruppe i årets Mesterliga.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken