Gå til sidens hovedinnhold

- Mourinho forlater Real Madrid

Portugiseren skal ha sagt at han ikke vil være på Bernabeu neste sesong.

Det har i lengre tid blitt spekulert i om José Mourinho vil forlate Real Madrid til sommeren.

Flere engelske medier har allerede hevdet at portugiseren skal være enig med Chelsea om en avtale, og onsdag melder spanske medier at Mourinho skal ha sagt at han ikke vil være på Bernabeu neste sesong.

Ifølge det spanske sportsprogrammet Punto Pelota, skal 50-åringen ha fortalt publikum på en privat trenerkonferanse tidligere i uken, at han ikke kommer til å være Real Madrid-manager neste sesong, skriver TalkSport.

Til Chelsea?
De engelske avisene Daily Mirror og Daily Star har tidligere skrevet at det er flere faktorer som gjør det sannsynlig at Mourinho er på vei tilbake til London og Chelsea.

Portugiseren har nylig kjøpt hus i vest-London, og hans 16 år gamle datter skal begynne på Camberwell Art College.

Samtidig har Portos ungdomstrener, Rui Sa Lemos, skrevet på Twitter at Stamford Bridge vil bli Mourinhos hjem de kommende årene, og han legger til følgende: «Jeg gjetter ikke, jeg gir dere nyheten».

- Stiller krav
Mourinho skal ifølge Daily Star ikke være interessert i managerjobben hvis Chelsea ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. London-klubben er derfor avhengig av at nåværende manager Rafael Benítez gjør jobben frem til sommeren.

Mourinho vil også kreve at klubben kvitter seg med konsernsjef Ron Gourlay og direktør Michael Emenalo, før han signerer noen avtale, skriver Daily Star.

Han skal også ha en liste over spillere han ønsker seg til klubben, som han ønsker forsikringer om.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken