Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho gjør narr av Barca-sjefen

Nå er ikke portugiseren taus lenger.

Real Madrid-trener José Mourinho er ikke ukjent med å slenge litt med leppa og på tirsdagens pressekonferanse i forkant av mesterligamøtet med Barcelona gjorde han nettopp det.

Portugiseren, som i forkant av møtet de to lagene imellom i La Liga tidligere denne måneden, valgte å ikke si et pip, hadde denne gangen mer krutt å by journalistene på.

Og nå var det trenerkollega Josep Guardiola som ble offer for Mourinhos verbale krumspring.

- En ny gruppe trenere
Real Madrid-sjefen antydet blant annet at katalanernes suksesstrener var den eneste treneren i verden som kritiserte riktige avgjørelser av dommerne.

- Tidligere har vi hatt tre typer trenere. En liten gruppe som ikke snakker om dommerne, en større gruppe, der jeg er med, som kritiserer dommerne når de gjør store feil, samt at det også finnes noen som liker å skryte av dommeren når han har gjort en god jobb, sier Mourinho på tirsdagens pressekonferanse.

Guardiolas klage på et avblåst offsidemål i den spanske cupfinalen mellom Real og Barca i forrige uke, har imidlertid gjort at Mourinho nå har fått øynene opp for en ny gruppe trenere.

- Etter det han sa her om dagen, må vi nok legge til en ny gruppe av trenere, som kritiserer korrekte dommeravgjørelser. For øyeblikket inkluderer gruppen bare Guardiola, sier han.

- Noe slik har jeg aldri sett før i fotballen, legger portugiseren til på syrlig vis.

- Er ingen favoritter
Real Madrid og Barcelona skal totalt møte hverandre fire ganger i løpet av denne våren. To av kampene er spilt, mens to semifinaler i Mesterligaen fortsatt gjenstår.

I ligamøtet på Santiago Bernabeu spilte lagene uavgjort 1-1, mens det i cupfinalen på Mestalla i Valencia endte med Real-seier. Barcelona vant 5-0 da lagene møttes i ligaen i fjor høst.

- For meg er det ingen favoritter denne gangen. Det er semifinale i Mesterligaen mellom to erkerivaler som kjenner hverandre godt, sier Mourinho.

- To lag med lange tradisjoner, to lag med spillere som vil bli best i verden og som vet hvordan man skal vinne trofeer og spille i store kamper, sier han.

PS. Tirsdag ble det også klart at Barcas stopperkjempe Carles Puyol, som har vært ute noen kamper med skade, vil være tilbake fra start mot Real Madrid onsdag.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken