Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho i storform

José Mourinho var i godt humør på pressekonferansen før tirsdagens kamp mot Porto.

Chelseas manager er like mye kjent for sin karisma som for sin arroganse, men faktum er likevel at portugiseren er en særdeles dyktig mann.

Og han takler press bedre enn de fleste.

- Det eneste presset jeg er under, er det jeg legger på meg selv. Hvis klubben bestemmer seg for å sparke meg på grunn av dårlige resultater, er det en del av gamet. Jeg vil bli millionær og finne en ny klubb et par måneder senere, sier Mourinho ifølge BBC.

Det har lenge versert rykter om et meget anstrengt forhold mellom Chelseas eier, Roman Abramovitsj, og Mourinho. Det bryr Mourinho seg lite om.

- Jeg kan ikke vinne hver uke, hvert år. Men jeg har familien min, barna mine er friske, jeg har mange venner, jeg lever et godt liv. Hvilket press? Jeg legger press på meg selv, akkurat som jeg gjorde da jeg spilte tre mot tre på gata som barn. Jeg liker å vinne, men press? Nei.

Chelsea og Porto spilte 1-1 i den første kampen, som ble spilt i den portugisiske havnebyen. Nettavisen følger returkampen på Stamford Bridge direkte fra klokken 20.45 tirsdag kveld.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis