Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho om sjokkbud: - Nei, nei, nei!

Chelsea-manageren avfeier alle ryktene.

Så sent som i fjor sommer var Gonzalo Higuain en svært ettertraktet mann på overgangsmarkedet og Arsenal var lenge koblet til spissen.

Til slutt endte imidlertid argentineren opp med å signere for Rafael Benítez' Napoli i Serie A.

I Italia har Higuain klart seg bra og den tidligere Real Madrid-spissen har nettet 13 ganger så langt etter overgangen.

Men til tross for at det har gått bra sportslig, har det likevel versert en rekke rykter rundt spissens framtid i vinter og flere aviser har hevdet at han sto på Chelseas ønskeliste.

Higuain og Mourinho jobbet sammen i Real Madrid og portugiseren skal være en beundrer av argentinerens kvaliteter. Higuain scoret totalt 48 mål under Mourinhos ledelse.

- Nei, nei, nei
Nå setter imidlertid den profilerte Chelsea-manageren en stopper for alle ryktene. Mourinho sier at Chelsea aldri har forhørt seg med Napoli om spilleren, slik det har blitt hevdet.

- Er det sant at dere at lagt inn et bud på Higuain? spurte en reporter

- Nei! kontret Mourinho kjapt.

- Kommer dere til å legge inn et bud? var neste spørsmål.

- Nei! svarte Mourinho kontant igjen, før han utdypet:

- Napoli ønsker å vinne Serie A og de vil vinne Europa League. Jeg tror ikke de er interessert i å selge Higuain. Det er en spiller jeg vet vi ikke kan få, sier Mourinho til pressen.

Håper Mata blir
En annen det har vært mye snakk om i Chelsea den siste tiden er spanjolen Juan Manuel Mata. Angrepsspilleren har fått lite tillit av Mourinho denne sesongen.

Mourinho har tidligere antydet at døren er åpen for Mata, om han ønsker å dra, men sier nå at han likevel tror spanjolen kommer til å bli på Stamford Bridge.

- Mata viser seg fra en fantastisk side på trening. Jeg tror han har riktig fokus nå og jeg ønsker ikke at han drar, sier portugiseren.

Chelsea ligger så langt på en tredjeplass i Premier League. På 20 kamper har laget kapret 43 poeng og ligger bare to poeng bak ligaleder Arsenal.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken