Gå til sidens hovedinnhold

- Mourinho ringte Pedro

En av sommeren store overgangsspekulasjoner virker til å nærme seg slutten.

I drøye tre uker har Pedro så godt som vært klar for Manchester United. Har vi trodd. Onsdag kom sjokkbeskjeden om at Pedro skal ha vært på legesjekk i London og Chelsea.

Pedro-overgangen til de blå ble langt på vei bekreftet onsdag, men han er altså ikke bereftet hundre prosent.

United skal ha vært så nære en overgang at United-styreformann Ed Woodward skal ha vært i Barcelona for å sluttføre betingelsene mellom klubbene.

I siste liten ble det også rapportet om at Manchester City kastet inn et bud over United - som nektet å betale det Barcelona forlanget, men Citys bud har aldri blitt bekreftet.

Det er både Uniteds manglende vilje til å betale det Barcelona forlanget, 30 millioner pund, og at Louis van Gaal stilte spørsmål ved Pedros ferdigheter som gjør at overgangen til United ser ut til å ha strandet.

Daily Mail opplyste sent onsdag kveld at Chelsea-trener Josè Mourinho at ringte Pedro personlig for å sikre avtalen med Barcelona-spilleren.

Agenten til Pedro har på et tidligere tidspunkt uttalt seg på Pedros vegne om at han har stor kjærlighet for Barcelona og den eneste grunnen til at han eventuelt flytter på seg skal være utsikter for mer eller mindre fast spilletid.

Det var argumentet mange brukte for å avskrive Chelsea i en overgangsdramaet.

Nå ser det likevel ut til at Mourinhos samtale med Pedro kan ha fått spanjolen til å skifte beite til Stamford Bridge.

Mourinhos menn har hatt en skrekkelig start på sesongen med kun ett poeng på to kamper og ser ut til å trenge en driblesterk rask spiller i form av Pedro.

Chelsea møter West Bromwich borte på søndag.

Kommentarer til denne saken