REAL MADRID - MÁLAGA 7-0:

Malaga-trener Manuel Pellegrini fikk så hatten passet av Real Madrid-trener José Mourinho på en pressekonferanse før torsdagens kamp.

- Det som hendte Pellegrini kan ikke skje med meg. Om jeg får sparken i Real Madrid kommer ikke jeg til å gå til Málaga. Jeg kommer til å gå til en stor klubb i England eller Italia, for jeg vil ikke ha noe problem med å få meg jobb i en stor klubb igjen, sa Mourinho om Pellegrini.

Pellegrini er som kjent hans forgjenger i Real Madrid-sjefsstolen.

- Ingen hykler
Etter kampen ble han konfrontert med uttalelsene.

- Jeg har ingenting imot Malaga, verken byen, klubben eller menneskene som jobber der, sa Mourinho, ifølge Espn.

Men han ville ikke be om unnskyldning for de nedsettende kommentarene om Pellegrini.

- Det er ikke et problem for meg å si unnskyld, men sannheten er at jeg alltid har svart som jeg gjorde der - uten å være en hykler. En av feilene ved meg, er at jeg ikke er en hykler i en verden full av hyklere. Jeg vil alltid ha denne feilen, sier Mourinho.

Overkjøring
I går beviste han hvert fall at han har et bedre lag enn Pellegrini.

«Galácticos» æret navnet fra første spark, men det var ikke før i det 27. minutt at nullen sprakk hos bortelagets keeper Wilfredo Caballero. Karim Benzema satt inn 1-0, etter pasning fra den tidligere Liverpool-spilleren Xabi Alonso. Så gikk det slag i slag, og da dommeren blåste i fløyta etter 90. minutter sto det 7-0 i favør Mourinho & Co.

Cristiano Ronaldo hadde da scoret hattrick, med tre mål i andre omgang. Et skår i gleden for Madrid, er at Ronaldo også pådro seg en skade, og måtte gå av banen minutter etter sitt siste mål. Etter kampen var «the special one» opptatt av å avdramatisere skadeomfanget.

- Hvis Cristiano er skadet, er det ikke noe dramatisk, sier Mourinho.

... og han sier det jo som det er.

HTML EMBED