Gå til sidens hovedinnhold

Moyes bekrefter Fabregas-bud

Kjøpepress påvirker mer enn bare tenåringsjenter.

David Moyes er under stort press fra fansen til Manchester United, som forlanger spillerkjøp for å styrke stallen til Englands regjerende seriemester.

Skotten overtok managerjobben i sommer, etter en annen skotte, nærmere bestemt sir Alex Ferguson, som overrasket alle ved ikke å bli sittende i sjefsstole på Old Trafford til evig tid.

Barcelonas supertalent Thiago Alcantara, som scoret hat trick da Spania vant sommerens U21-EM, var lenge antatt å havne i United. Han valgte til slutt Bayern München i stedet.

Tidsforskjell
Nå har kjøpepresset fått Moyes til å bekrefte på Uniteds offisielle nettside at klubben har lagt inn et bud på Barcelonas Cesc Fabregas, som tidligere var kaptein i Arsenal.

«David Moyes har bekreftet at Manchester United er i forhandler om kjøp av midtbanespilleren Cesc Fabregas fra Barcelona», skriver klubben.

På spørsmål om United har mottatt en offisiell henvendelse tilbake, svarte Moyes:

- Det kan jeg ikke svare på. Jeg er i kontakt med styrelederen Ed Woodward, som har håndtert dette nå for tiden. Jeg håper å vite litt mer i løpet av en dag eller to. Det er midt på natten hjemme i England nå, så jeg har nok mer informasjon om hva som skjer om en dags tid, sier Moyes.

Manchester United er for tiden på turné i Australia.

- Vi jobber veldig hardt for å styrke spillerstallen. Forhåpentlig kommer det gode nyheter om ikke altfor lang tid, beroliger Moyes.

Se video fra pressekonferansen under:

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'fufvr5ncw6go1ddazopyqw8pk', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-fufvr5ncw6go1ddazopyqw8pk', 'eplayer14');

Nekter å selge Rooney
Samtidig som Moyes bekrefter interessen for spanjolen, hevder anerkjente The Times at Manchester United vil nekte å gi slipp på Wayne Rooney, selv om spissen skulle levere inn en overgangssøknad.

Helt siden slutten av mai har det vært klart at engelskmannen ønsker seg bort fra Old Trafford, men Moyes har hele tiden vært klart på at han ikke ønsker å selge Rooney.

Tidligere denne uken bekreftet Chelsea at de hadde lagt inn bud på den engelske landslagsspissen. Ifølge The Times skal budet ha ligget på litt over 20 millioner pund, men United avslo tilbudet.

Chelsea-manager Jose Mourinho har ikke lagt skjul på at han ønsker Rooney til Stamford Bridge, men foreløpig virker Manchester United og David Moyes lite interessert i å selge spissen.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken