Gå til sidens hovedinnhold

Mulig spor etter savnet jeger

Politiet sjekker nå om den savnede jegeren i Nord-Trøndelag overnattet i en gjeterhytte natt til tirsdag.

Den savnede jegeren i Lierne kan ha overnattet i en gjeterhytte natt til tirsdag. Hytta ligger i det samme området hvor leteaksjonen pågår.

Skrev i hyttebok
Overnattingsgjesten har også skrevet i hytteboka og forklart hvor han skal videre. Dersom det er den savnede, er politi og letemannskaper et stort steg videre i søket etter den savnede jegeren i 40-årene.

- Men det er mye folk i området, og det er ikke klarlagt om det er den savnede som har skrevet i hytteboka. Vi har folk på vei til hytta nå for å finne ut om det kan være den savnede, sier lensmann i Lierne, Hallgeir Buran, til Nettavisen.

Stort søk
Jegeren har vært savnet siden mandag ettermiddag, og resten av mannens jaktlag frykter at han kan ha skadet seg. Politi og letemannskaper leter med store styrker etter mannen i 40-årene. Både helikopter og hunder er satt inn i søket.

Dårlig vær og dårlig mobildekning har gjort søket vanskelig. Den savnede er en erfaren jeger, og han skal være godt kledt.

Frykter ikke bjørn
Savnede er savnet fra samme område der en svensk elgjeger og hunden hans ble funnet døde mandag, trolig drept av en bjørn. Ifølge politiet i Nord-Trøndelag frykter ikke at bjørnen har vært på ferde i Lierne.

193083

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka