Gå til sidens hovedinnhold

«Myggen» byttet ut seg selv

Sesongdebuterte i femtedivisjon.

Risør tok initiativet fra start. Erik "Myggen" Mykland spilte sin første seriekamp i grønt på mange år, og styrte midtbanen i åpningsminuttene. Men i stedet for at Risør tok en velfortjent ledelse, scoret Christian Aas for Øyestad etter et snaut kvarter.

På en tung gressmatte valgte "Myggen" å bytte ut seg selv etter 24 minutters spill.

- Jeg gikk ut fordi vi trengte mer fart i midtbanen, var Risørs nr. 7 forklaring på byttet, sier Myggen til austagderblad.no.

Risør forsøkte å spille videre, men måtte også passe seg bakover da Øyestad var farlige på kontringer.

Seks minutter ut i andre omgang ble situasjonen enda vanskeligere for Risør. Kjetil Danielsen takler som sistemann en øyestadspiller, men treffer ikke ballen. Dermed fikk Danielsen se det røde kortet, og Risør måtte spille 40 minutter med en spiller mindre på banen.

Merkelig nok så ikke dette ut til å prege kampen. Den fortsatte i samme spor som i førsteomgang, hvor Risør spilte ball, og Øyestad kom på kontringer.

- Det er en god moral i laget, og det er marginalt hvordan en slik kamp ender når man har fire skudd i stolpene, sa Myggen.

Se også:stor bildespesial fra kampen.

I stedet for utlikning, var det Øyestad som i det 90. minutt fastsatte sluttresultatet til 0-2 med en scoring av Ahmed Almazroi.

Dermed forsvant poengene ut av Risør, og grønntrøyene fikk ikke vist det spillet de har fått til i treningskampene under sesongforberedelsene.

- Jeg skulle gjerne ha sett at vi holdt roen litt mer i en del situasjoner, i stedet for å vende opp og utfordre. De valgene gjorde at vi fikk mange balltap. Situasjoner vi kunne utnyttet ga i stedet Øyestad farlige overganger, sa trener Terje Larsen etter kampen.

Neste kamp for Risør er allerede torsdag, når turen går til Lillesand.

HTML EMBED
Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken