Gå til sidens hovedinnhold

Myggen snakker for første gang

- Første uka krabbet jeg nærmest rundt på gresset.

Tidligere denne uken ble det kjent at Erik Mykland er klar for spill med Start og at han etter all sannsynlighet kommer til å gjøre comeback allerede i søndagens kamp mot Sandnes Ulf.

- Fotball er gøy
Nå avslører den tidligere landslagspilleren at han også kan tenke seg å fortsette i sørlandsklubben neste sesong, om han skulle få et kontraktstilbud.

- Vi har snakket om det, og Start har sagt at de har lyst til å ha meg med videre. For min del må jeg bare samle noen tråder, men jeg synes fotball er gøy, og det er derfor jeg er her i dag, sier Myggen til fvn.no.

Mykland skrev under på en kontrakt som gjaldt ut denne sesongen 31. august, men har en opsjon på et år til. Start har hele tiden vært klare på at midtbanemannen inngår i planene for 2009-sesongen.

- Fant motivasjon
37-åringen holdt onsdag sin første pressekonferanse etter at comebacket ble kjent og han innrømmer at veien tilbake til toppidretten har vært tung.

- Første uka krabbet jeg nærmest rundt på gresset, men så fant jeg motivasjon til å trene så hardt at det ser ut som om det går bra, sier Mykland til NRK.

Myggen har ikke spilt fotball på toppnivå siden han avsluttet karrieren i FC København for fem år siden og tror derfor det fortsatt vil ta litt tid før han er i toppform.

- Jeg føler ikke at jeg er ordentlig i gang ennå, men jeg føler vel at jeg kan holde på en ball og slå den fra en gul en til en annen gul en av og til, sier Myggen.

Erik Mykland har 78 landskamper for Norge og har tidligere spilt for klubber som 1860 München, Panathinaikos, FC Linz og FC København.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken