Gå til sidens hovedinnhold

- Myggen uaktuell nå

- Da kunne jeg heller tatt med Jan Åge Fjørtoft som klovn, sier Drillo.

SOGNSVANN (Nettavisen): Onsdag skrev Jan Åge Fjørtoft i sin blogg hos Viasat 4 at Egil Drillo Olsen burde vurdere Erik Myggen Mykland i landslagstroppen.

«I stedet for å ta med en fersk debutant, hvis bidrag på en type samling som dette vil være minimal, mener jeg at Drillo bør se på en spiller som bare ved sin blotte tilstedeværelse kommer til å heve nivået på samlingen,» skrev Fjørtoft.

Men Fjørtoft blir ikke hørt.

- Må bli bedre
I alle fall ikke med tanke på kampene mot Makedonia og Nederland.

- Jeg så Myggen live mot Vålerenga, og er veldig glad for at han er tilbake. Det er jeg meget imponert over. Spesielt i den alderen og som han har levd tidligere. Hvis han tar nok et skritt så kan jeg vurdere ham mot Skottland i august, sier Drillo til Nettavisen.

- Men da må han ta et lite skritt til.

- Så det er uaktuelt nå?

- Ingenting er vel egentlig umulig, men han står ikke øverst på lista mi nå, nei. Og i den grad jeg kan si noe så må det være at han sannsynligvis ikke blir tatt ut i troppen mot Makedonia og Nederland.

- Fjørtoft mener hans blotte nærvær vil være positivt?

- De spillerne jeg tar ut, og det blir kanskje 20, skal alle være aktuelle for å kunne bidra på banen. Jeg tar ikke med noen for auraen. Da kunne jeg heller tatt med Jan Åge som klovn, sier Drillo humrende.

78 kamper
37 år gamle Myggen står med 78 landskamper for Norge etter at han debuterte med flagget på brystet i 1990. Han spilte sin foreløpig siste landskamp i november år 2000, da Norge røk 0-1 hjemme for Ukraina.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken