Gå til sidens hovedinnhold

Nå er han i trøbbel - igjen

Skal ha slengt med leppa under kamp.

Den britiske storavisen Daily Mail hevder fredag at Premier League-dommer Mark Clattenburg er under etterforskning av det engelske dommerforbundet.

Årsaken skal være en episode fra søndagens kamp mellom Everton og Southampton i Premier League.

Southampton beskylder nemlig den profilerte dommeren for å ha fornærmet Adam Lallana på det groveste underveis i kampen.

Ber om andre dommere
Dommeren er ifølge avisen kjent for å ha en kontroversiell dommerstil, og hendelsen med Lallana skal ha skjedd etter at dommeren nektet å blåse straffespark mot slutten av Southamptons 2-1-tap.

Klubben skal nå ha skrevet et brev til Premier League og bedt om at Clattenburg ikke lenger får dømme Southampton før etterforskningen er over.

Southampton-manager Mauricio Pochettino har ikke uttalt seg om saken, men var tydelig misforøyd med dømmingen da han møtte pressen etter søndagens tap.

- Jeg mener ikke å være respektløs mot noen dommere, men det var to klare straffespark som ikke ble gitt, sa Pochettino.

Rasismeanklager
Det er ikke første gang Clattenburg er i trøbbel.

Dommeren ble i oktober 2012 anklaget for rasistisk ordbruk mot Mikel under en kamp. Chelsea-spilleren Ramires hevdet at Clattenburg rope «holdt munn din apekatt».

Saken endte med at Clattenburg ble renvasket mens Mikel fikk suspensjon og en bot på 550.000 kroner.

- Nå ser jeg fram til å legge dette bak meg og konsentrere meg om dømmingen. Jeg håper at ingen dommere må gå gjennom dette i fremtiden, sa Mark Clattenburg etter avgjørelsen fra FA.

Det var etter seriekampen mellom Manchester United og Chelsea i slutten av oktober at Chelsea klaget inn dommer Mark Clattenburg til FA for «upassende språkbruk» mot to av klubbens spillere.

FA besluttet raskt at de skulle iverksette en gransking av påstandene, men etter om lag tre uker valgte forbundet å avslå Chelseas anklage.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling

Kommentarer til denne saken