Gå til sidens hovedinnhold

Nå er han klar for United

Men fansen må smøre seg med tålmodighet.

Wilfried Zaha er regnet som et stort talent og storklubbene har lenge kjempet om å sikre seg den raske kantspilleren.

Denne vinteren har det blitt stadig mer klart at han kom til å forlate Crystal Palace, og Manchester United har etter hvert posisjonert seg i førersetet om å sikre Zaha.

Fredag kan Premier League-klubben bekrefte på sine nettsider at Zaha blir Manchester United-spiller. Overgangssummen skal ligge på rundt 15 millioner pund, melder engelske medier.

Kommer til sommeren
Som det har blitt spekulert i av avisene på balløya, kommer likevel Zaha til å fullføre den inneværende sesongen i Crystal Palace før han flytter på seg.

Manchester United skriver på sin nettside at unggutten vil slutte seg til klubben først sommeren 2013.

Old Trafford-klubben opplyser videre at det ikke vil bli gitt ytterligere kommentarer i denne saken før Zaha er på plass i Manchester.

Crystal Palace-spilleren skal gjennomføre en medisinsk sjekk hos United fredag, og partene skal allerede være enige om betingelsene i kontrakten.

Wilfried Zaha er født i Elfenbenskysten, men kom til London som fireåring, sammen med familien.

Han ble plukket opp av Crystal Palace tilbake i 2002 og viste raskt at han hadde talent for fotball. Debuten på A-laget til londonklubben kom i mars 2010.

- Er lynhurtig
Zaha har også én landskamp for England, samtidig som han de siste årene også har vært innom England U19 og England U21.

TV 2-ekspert Kasper Wikestad er blant dem som tror Zaha er god nok til å lykkes for en storklubb i Premier League.

- Han har vært enestående denne sesongen, men i det siste har motstanderen blitt mer oppmerksom på ham. Det har gitt andre mer rom, sa Wikestad til Nettavisen tidligere i vinter.

- Han er lynhurtig, og passer best på kanten. Det er også mye fiksfakseri, kanskje litt for mye noen ganger. Han har et stykke igjen før han er et ferdigprodukt. Men han har potensial til å sette fyr på Premier League med tider og stunder, mente kommentatoren.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken