Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Sarah Palin forbanna

Sarah Palins fikk stemplet sine geografikunnskaper til barnehagenivå. Nå er hun sinna.

Ifølge anonyme kilder i John McCains valgkamp så trodde Sarah Palin at Afrika var et land og ikke kontinent. Hun skal heller ikke ha visst hvilke land USA har frihandelsavtale (NAFTA) med i Nord-Amerika.

Det har også vært påstander om at det vokste en avstand mellom John McCain og Sarah Palin, fordi Palin skal ha blitt mer opptatt av sin egen karriere enn McCains valgkamp.

Avviser påstandene
I et intervju med CNN avviser Palin at hun har manglet disse kunnskapene, og sier at uttalelser kan ha blitt tatt ut av sin sammenheng i forberedelsene til debatten med visepresidentkandidat Joe Biden.

- Det er slemt. Det er umodent. Det er uprofesjonelt, og de gutta er idioter hvis de kom unna med å ta ting ut av kontekst og servere det i nasjonale medier, sier hun i intervjuet som du kan se nedenfor.

HTML EMBED

- Dette er så beklagelig, og helt ærlig, til å bli kvalm av, sier Meghan Stapleton som er en av Palins nærmeste medarbeidere.

- Briljant
- Vi har den største respekt for senator John McCain. Guvernør Palin var beæret av å bli valgt som McCains parhest, og guvernør Palin ser fram til å jobbe med kommende president Obama for å gjøre USA energiuavhengig.

En av Palins hjelpere under valgkampen, kommenterte hennes manglende kunnskaper ved å kalle henne «brilliant» og fortelle at hun har «et fotografisk minne».

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker

Kommentarer til denne saken