Gå til sidens hovedinnhold

Nå har Bite-Suarez fått sin straff

Sjekk hvor lenge Ajax må klare seg uten den målkåte spissen.

Det var under toppmøtet mellom storlagene Ajax og PSV Eindhoven lørdag kveld at det gikk en smule hett for seg ute på gressmatta. I begivenhetens sentrum fant vi målkåte Luis Suarez.

Mot slutten av kampen brøt det ut tumulter etter at Rasmus Lindgren hadde taklet Barcelona-aktuelle Ibrahim Affelay og fått rødt kort for forseelsen. Svensken måtte dermed gå av banen.

Men i håndgemenget som oppsto som en følge av situasjonen var det altså Suarez som stjal oppmerksomheten. Uruguay-stjernen glefset nemlig til og bet PSVs Otman Bakkal i skulderen.

Dommeren hadde fult styr med å roe ned spilleren, og fikk ikke med seg situasjonen, men TV-kameraene var mer årvåkne. Nå har det nederlandske fotballforbundet kommet fram til straffen.

Ifølge Infostrada har spissen blitt illag en suspensjon på hele syv ligakamper for episoden. I tillegg har han tidligere blitt straffet av egen klubb med en to kampers karantene for bitingen.

Dette er imidlertid langt fra den strengeste straffen en spiller i nederlandsk fotball har blitt illag. Tilbake i 1975 ble Henk van Ramselaar utestengt i to og et halvt år for en stygg situasjon.

van Ramselaar sparket ned dommeren med et karatespark.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken