Louis Saha og Manchester United har ikke vært noen eventyrfortelling. Den franske spissen har slitt med store skadeproblemer siden overgangen fra Fulham, men når han har vært skadefri, har han vært god.

Følg Premier League direkte fra kl. 16.00

To nettkjenninger
Og Sir Alex Ferguson har gitt ham tillit, senest mot Sunderland, da manageren valgte å hvile Carlos Tevez. Louis Saha takket for tilliten med å score to mål - hans første siden han scoret på straffe mot Chelsea for nesten tre måneder siden.

Men kanskje enda viktigere for Saha: han spilte samtlige 90 minutter. Uten problemer. Det var bare tredje gang denne sesongen. Han har også startet tre kamper, men da har han blitt byttet ut. Han har kommet inn som innbytter ti ganger.

- Det var deilig å starte. Jeg fikk sjansen, og å score igjen, har gitt meg massevis med selvtillit. Jeg trengte å komme back to basic, og for en spiss så betyr det å score mål. Jeg hadde et par sjanser, og jeg var glad for å havne i målprotokollen, sier Saha til Manchester Evening News.

Nå håper han igjen på spilletid mot West Ham, men det er ventet at Carlos Tevez er tilbake i førsteelleveren. Wayne Rooney scoret også mot Sunderland, og er i bra form. Trolig danner de to Fergusons spissduo i lørdagens oppgjør.

- Må ha bred stall
- Det er fantastisk å ha et så godt lag. Det blir også sterkere for hver uke, og vi har fortsatt Paul Scholes og Gary Neville på vei tilbake. Det var noen spillere som ikke var med til Sunderland og som fikk hvile, noe som er veldig bra. Det er vanskelig å spille fire kamper på ni dager, og alle lag som ikke har gode og brede spillerstaller, vil få det vanskelig, fortsetter spissen.

West Ham slo Manchester United to ganger sist sesong, og har levert mange gode resultater denne sesongen.

- Enhver kamp i Premier League er vanskelig, men West Ham har vist seg å være spesielt vanskelig de siste årene. Men vi går inn i kampene med stor selvtillit, og det må vi gjøre igjen på lørdag, sier Saha.

Nettavisen følger lørdagens kamper i Premier League direkte, med start klokken 16.00. Everton og Arsenal spiller kveldskampen som begynner klokken 18.15.

Klikk her for flere nyheter om engelsk fotball
Her får du full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter sendt til deg på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.