Gå til sidens hovedinnhold

Nå har stjernespissen valgt ny klubb

Storklubb blar opp 305 millioner kroner.

Som rapportert i italiensk presse denne uken, er det mye som tyder på at Milano blir neste stoppested for Porto-spissen Jackson Martinez.

Ifølge den portugisiske klubbens president Pinto da Costa, har nemlig colombianeren bestemt seg for å spille for AC Milan neste sesong.

- Har valgt Milan
Det bekreftet da Costa overfor Porto Canal fredag kveld.

- Før han dro på ferie (Copa America, red. anm.), gjorde Jackson det klart at han vil forlate klubben. Utkjøpsklausulen på 35 millioner euro kan ikke diskuteres - det må betales. Jeg fikk nettopp vite at Jackson har valgt Milan, sa da Costa.

AC Milan er ikke den eneste klubben som har vist interesse for Jackson Martinez den siste tiden. Også Arsenal har vist tegn på at de svært gjerne kunne tenke seg 28-åringens tjenester. Klubbvalget legger imidlertid Porto-presidenten seg ikke oppi.

- Det er dette han ønsker. Destinasjonen er irrelevant slik jeg ser det. Jeg vil at han skal være fornøyd, sa da Costa.

Thai-oppkjøp
Nyheten kommer en uke etter at det ble klart at den thailandske finansmannen Bee Taechaubol har kjøpt 48 prosent av aksjene i AC Milan.

Taechaubol ønsker å se Milan i toppen av Serie A allerede neste sesong og skal ha gjort 100 millioner euro tilgjengelig for overganger.

Zlatan Ibrahimovic og Geoffrey Kondogbia er blant spillerne klubben håper å kunne hente i løpet av sommeren. Samtidig virker det meget sannsynlig at Sinisa Mihajlovic tar over som trener etter Filippo Inzaghi.

Jackson Martinez ble toppscorer i Primeira Liga, med 21 mål på 30 kamper forrige sesong.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken