Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du pakke kofferten, Mario

Italia og Nederland er klare for VM i Brasil.

ITALIA - TSJEKKIA 2-1:

Italia er klar for VM i Brasil etter at Tsjekkia ble slått med 2-1 i Torino tirsdag.

Mario Balotelli og Giorgio Chiellini snudde kampen for vertene etter at Libor Kozák hadde gitt tsjekkerne ledelsen i den første omgangen.

Gjestenes mål kom egentlig ut av ingenting og mot spillets gang, men Villa-spissen brydde seg lite om det da han ble servert av Petr Jiracek.

Rosicky ut med skade
Dårlig nyheter for Arsene Wenger er det at Thomas Rosicky måtte forlate banen i førsteomgang med en skade. Han ble erstattet av Daniel Kolar, som senere ble utvist.

Italia startet opphentingen da Petr Cech var fullstendig ute på bærtur på en corner i andre omgang. Giorgio Chiellini utnyttet det og headet inn 1-1.

Minutter senere sendte Mario Balotelli Chelsea-keeperen feil vei og satte inn sitt 20. strake straffespark i karrieren.

Italienerne kan dermed begynne å pakke kofferten og gjøre seg klare for VM neste sommer.

Nederland også videre
Manchester Uniteds Robin van Persie scoret begge målene da Nederland tok seg til VM-sluttspillet for niende gang. Treskolandet slo Andorra 2-0.

Det så lenge trådt ut for nederlenderne, men fem minutter etter sidebytte fant van Persie nettmaskene. Han doblet ledelsen fire minutter senere.

Ungarn klatret opp på annenplassen i gruppe D etter 5-1 hjemme over Estland. Tyrkia tok en sterk 2-0 seier borte over Romania og er i høyeste grad med og kjemper om toerplassen i gruppen.

Både Romania og Tyrkia ligger ett poeng bak Ungarn.

Følgende lag er nå klare for VM: Brasil, Japan, Australia, Iran, Sør-Korea, Nederland, Italia.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken