Twitter eksploderte i sann skadefryd etter Melania Trumps tale på republikanernes landsmøte.

Les også: Stjal hun Michelle Obamas tale?

Presidentkandidatens kone og hennes taleskrivere beskyldes for å ha lånt friskt fra den nåværende førstedamen, Michelle Obama.

- For vi vil at barna i dette landet skal vite at den eneste begrensningen for hva de kan oppnå er styrken i deres drømmer og viljen til å jobbe hardt for å oppnå dem, sa Trumps kone blant annet i sin tale.

Til forveksling likt

Det er til forveksling likt det Michelle Obama sa på demokratenes landsmøte 25. august 2008:

- For vi vil at våre barn, og alle barna i dette landet, skal vite at den eneste begrensningen for hva de kan oppnå er rekkevidden av drømmene dine og viljen til å jobbe hardt for dem, var ordene Michelle Obama brukte den gangen.

Nettavisen i Cleveland: Her skal Trump gå til angrep

Syntes han hadde hørt det før

Det var journalisten Jarret Hill som ifølge NBC News først påpekte likheten. Han syntes han hadde hørt dette før og fant formuleringene i et avsnitt fra Michelle Obamas tale åtte år tidligere.

Deretter tok det helt av:

- Ironisk at Trump-kampanjen plagierer en tale om viktigheten av hardt arbeid, meldte Josh Butler fra Huffington Post på Twitter.

Og det tok ikke lang tid før morsomhetene dukket opp. Her er noen smakebiter, hentet blant annet fra NBC News' oppsummering:

- Tok med fragmenter

I en offisiell uttalelse fra Donald Trump-kampanjen heter det at Melania Trump og hennes team av taleskrivere tok utgangspunkt i det som har inspirert henne i livet «og i noen tilfeller tok med fragmenter som reflekterer hennes tenkemåte». Det heter videre i uttalelsen at Melanias erfaringer som immigrant og hennes kjærlighet til USA preget hele hennes tale og gjorde den til en suksess.

VIDEO: Vil du se hele Melania Trumps tale?