Gå til sidens hovedinnhold

Nå lykkes norske Helsingborg

Vi tror på seier for Helsingborg hjemme mot et svekket AIK i kveld. Sjekk vårt oddstips.

Onsdagens langoddsprogram er spekket med høyinteressante matcher fra både England, Spania, Italia, Frankrike og Nederland og det drar seg til nå i de forskjellige ligaene nå i sluttspurten. Hele 92 spilleobjekter er det å bryne seg på, og 23 av disse er hentet fra den norske cupens 1.runde. I tillegg er det full runde i både Serie A, Ligue 1 og nederlandsk eredivisie. Flere svært viktige seriekamper spilles også i England og Spania.

Flere tips onsdag:
Tipping: I kveld kan du vinne 5,7 mill
Odds: Kan han stoppe Real Madrid?

Dagens langskudd:
Gårsdagens langskudd Fulham infridde til flotte 5,05 i odds og det er flere høyaktuelle langskudd også onsdag.
Bolton - Tottenham
Hva motiverer mest? Å kjempe for eksistensen i Premier League eller å kjempe for Champions League-plass. Vi tror mest på det første og med seier i denne hengekampen vil Bolton være over streken for første gang etter nyttår. Det vil si det holder med ett poeng for å passere QPR. Med 4-2-2 på de åtte siste seriekampene, har Bolton gjort en flott jobb i det siste, og nå er fornyet kontrakt høyst mulig. Tottenham tok tilbake fjerdeplassen i helgen ettersom Newcastle tapte og laget selv slo Blackburn 2-0. For øvrig har det vært total formsvikt for Spurs den siste måneden, og laget stod med 1-3-5 på de ni foregående kampene. Etter denne venter Aston Villa borte og Fulham hjemme. 0-4-4 er tallene på Tottenhams åtte bortekamper. Vi synes hjemmeoddsen er det eneste aktuelle her og 3,35 er et av dagens mest interessante langskudd.

Athletic Bilbao - Real Madrid
Spansk La Liga der de fleste lag har tre kamper igjen av sesongen. Vi gikk mot Bilbao i søndagens borteoppgjør mot Zaragoza, da det lå en reaksjon i luften etter cupsuksessen i Europa League sist torsdag. Trener Bielsa gjorde en rekke endringer på sitt lag, og 0-2 tapet var alt annet enn uventet. I kveld er det tilbake til toppet mannskap for hjemmelaget, som har sju poeng opp til Malaga på fjerdeplass. 10-4-3 er solide tall på hjemmebane. Real Madrid reiste seg direkte etter exiten fra Champions League og slo Sevilla komfortabelt 3-0 hjemme søndag. Med tre poeng i kveld er Real Madrid seriemester, da laget har sju poengs ledelse til Barcelona når tre serierunder gjenstår. 14-2-1 er bunnsolide tall på bortebane. Vi mener hjemmelaget har bedre muligheter her enn det oddsen indikerer. 5,10 på hjemmeseier er frekt og spenstig langskudd sent onsdag kveld.

Dagens avslag
Cesena - Udinese
Med 0-5-2 på sine sju siste seriekamper der tapene har vært ettmålstap for Juventus og Inter, ønsker åpenbart Cesena å rykke ned fra Serie A med flagget til topps. Meget bortesvake Udinese (3-6-8) kjemper om Champions League-plass, men må i kveld unnvære storscorer Antonio Di Natale. 1,40 på borteseier her må være dagens i særklasse dårligste tilbud fra Norsk Tipping. Styr mer enn langt unna.

Dagens spill
Helsingborg - AIK

"Norske" Helsingborg der både Ardian Gashi og Erlend Hanstveit er faste innslag i førstelleveren og Thomas Sørum også vaker på førstelagsplass har ikke fått noen pangstart på årets Allsvenskan med ni poeng etter de seks første serierundene. Seks scorede mål er hovedårsaken, da det bakover har blitt bare fem baklengs. 1-2-0 på hjemmebane, seieren kom mot sterke Elfsborg. Poengdelinger mot GAIS og Mjällby er imidlertid skuffende. Borte er det blitt en av hver sort. Tapet kom mot Norrköping i seriepremieren.

AIK har fått en flott start på årets sesong med tolv poeng etter de seks første serierundene. Meget snodige 0-3-0 på hjemmebane, mens samtlige tre bortekamper er vunnet. Celso Borges har vært en suksess for AIK etter overgangen fra Fredrikstad og har blitt matchvinner i bortemøtene mot Kalmar (2-1) og sist mot Gefle (1-0).

Lagene møttes i sesongavslutningen i fjor i tilsvarende oppgjør. Den kampen endte 1-1, men på det tidspunktet var Helsingborg allerede seriemester. De tre foregående har alle endt med hjemmeseier.

Hjemmelaget må unnvære Christoffer Andersson til kveldens oppgjør. Verre stilt er bortelaget som i følge Sportbladet må unnvære Celso Borges i kveld. I tillegg er den faste forsvareren Alexander Milosevic ute, det samme gjelder for keeper Ivan Turina.

Vi tror hjemmelaget har en flott sjanse til tre poeng i kveld og spiller hjemmeseier til 1,80 i odds. Kampen kan spilles som singel og vi setter 100 kroner på denne singelen.

Spilleforslag 1 onsdag:
Kamp 44. Helsingborg IF - AIK 1,80 3,05 3,40
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken