B. DORTMUND - FREIBURG 3-1:

Shinji Kagawa fikk det aldri helt til i Manchester United. Nå kan ting bli annerledes for japaneren. Lørdag scoret han i comebacket for Dortmund da Freiburg ble slått 3-1.

Den japanske landslagsspilleren gjorde en god kamp for Dortmund. I tillegg til scoringen var han også nest sist på en nettkjenning. Kagawa spilte to sesonger for Manchester United etter at han forlot Dortmund i 2012. Han fikk enorm applaus da han lørdag var tilbake.

- Shinji spilte en fantastisk kamp og hadde kramper på slutten, noe som er et godt tegn. Vi vet at han kan spille fotball og at han skaper atmosfære, sa Dortmund-sjef Jürgen Klopp.

Freiburg var sjanseløs mot Dortmund. Gultrøyene tok ledelsen ved Adrián Ramos etter en drøy halvtime. Kagawa doblet før pause, mens Pierre-Emerick Aubameyang la på til 3-0 i annen omgang. Freiburg-reduseringen sto Oliver Sorg for på tampen av oppgjøret.

Bayern var også i aksjon lørdag, men uten å imponere. Den regjerende seriemesteren tok imot Stuttgart hjemme og vant til slutt med greie 2-0. Mario Götze fikset ledelse etter 27 minutter, mens innbytter Franck Ribéry fastsatte sluttresultatet i annen omgang.

Ribery mistet sommerens VM på grunn av en skade og har de siste ukene vært plaget av et vondt kne. Det har ført til at han ikke før nå har fått komme på banen.

Bayern står med sju poeng på sine tre første seriekamper. Det gjør også Leverkusen, som spilte uavgjort 3-3 mot Werder Bremen fredag. Ett poeng bak dem jager Dortmund. (©NTB)