Gå til sidens hovedinnhold

Nå vil Milan ha Ronaldo

AC Milan har ikke råd til ikke å selge Kaka. Nå vil de ha Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo har vært koblet til Real Madrid i ferer år, uten at det er blitt noen overgang fra Manchester United.

Nå skal ryktene ha det til at Real Madrid i stedet har kjøpt brasilianske Kaka fra AC Milan for fantasisummen 760 millioner kroner.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Selv om overgangen ikke er bekreftet, har klubbdirektør Adriano Galliani innrømmet at et salg av Kaka virker uunngåelig, på grunn av den økonomiske situasjonen i Milan.

- Årsakene til å selge Kaka er utelukkende økonomiske. Milan kan ikke fortsette å tape 70 millioner euro i året, sa Galliani til Gazzetta dello Sport torsdag.

Muligens har klubbdirektøren og klubbeuer Silvio Berlusconi. For nå snakker Berlusconi om å kjøpe Cristiano Rondalo – som neppe vil koste mindre enn det Milan eventuelt får for Kaka, og som neppe vil akseptere en lavere lønne enn Kaka.

Ifølge Sportinglife.com skal Berlusconi, som også er statsminister i Italia, torsdag ha uttalt sin interesse for Ronaldo. Han har også snakket med portugiseren, som ble kåret til verdens beste i fjor.

- Jeg sa til Ronaldo at jeg ønsker å se ham som en Rossonero. Da sa han på meg og sa at alle spillere ønsker å spille for Milan, sa Berlusconi.

Her er det åpenbart duket for dager og uker med herlige overgangsrykter for alle som liker den slags!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken