Gå til sidens hovedinnhold

Nå vil også Ferguson ha Torres

Sir Alex Ferguson skal ha kastet seg inn i jakten på Atletico Madrids unge superspiss Fernando Torres.

Torres, som beskrives som Spanias svar på Wayne Rooney, kan imidlertid koste opp mot en halv milliard kroner. Men Manchester United-manageren har fått Glazer-familiens fulle støtte til å legge inn et gigantisk bud.

Engelske Daily Express hevder at Ferguson får rundt 550 millioner kroner til nye spillerkjøp i sommer, og skal ha fått grønt lys av klubbens styrtrike amerikanske eiere til å legge inn et bud på den 21 år gamle spanske superspissen.

Torres er imidlertid også ønsket av Chelsea og Real Madrid. Ferguson må dermed forberede seg på en knallhard kamp om stortalentetets underskrift dersom spekulasjonene skulle vise seg å stemme.

Ruud van Nistelrooy har de siste kampene blitt vraket i Manchester Uniteds startoppstilling, og uttalte i helgen at han fryktet at han kunne komme til å bli solgt i sommer. Forlater den nederlandske spissen Old Trafford, kan Torres kanskje bli målmaskinens erstatter i Manchester United.

Sir Alex Ferguson er samtidig desperat etter å styrke den sentrale midtbanen. Skotten har flere defensive midtbanespillere på ønskelisten, inkludert Lyons Mahamadou Diarra, River Plate-stjernen Javier Mascherano og Deportivos argentiner Aldo Duscher.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft