Gå til sidens hovedinnhold

Nådeløs mot sine gamle lagkamerater

Lars Fuhre viste ingen nåde mot gamle kjente.

AALESUND - STRØMSGODSET 3-1: Blant lagene som beholdt plassen i fjorårets tippeliga, var Strømsgodset det aller dårligste bortelaget og vant bare én kamp borte fra Marienlyst.

Denne sesongen har det allerede blitt to trepoengere på bortebane og optimismen er gryende med tanke på en topplassering for drammenserne.

Søndag var det imidlertid tilbake til det gode gamle for Godset, da Ronny Deilas menn besøkte Color Line Stadion i Aalesund.

Adama Diomande ga gjestene ledelsen, men Michael Barrantes Rojas og Lars Fuhre snudde kampen for Aalesund, som vant 3-1.

AaFKs snuoperasjon
Før Strømsgodsets målmaskin åpnet scoringsballet, misbrukte Aalesund en stor sjanse. Sander Post headet ballen ned til Barrantes, som rundlurte Razak Nuhu og kom alene med keeper.

Avslutningen gikk imidlertid rett på Adam Larsen, som slo ballen til corner.

Ti minutter senere viste Diomande hvordan det skal gjøres. Sten Grytebust ga retur på et skudd fra Øyvind Storflor, som Diomande banket i mål.

Og Barrantes lærte tydeligvis av det han så. Da muligheten bø seg igjen for den teknisk briljante costaricaneren, lå nemlig ballen i nettet. Etter at Fuhre og Post hadde kombinert, mottok Barrantes ballen og limte den i motsatt hjørne til 1-1.

Bare minutter senere var Fuhre frempå og ga hjemmelaget ledelsen da han fikk god tid til å sikte fra sju meter. Avslutningen var utakbar for Larsen og Aalesund snudde kampen på få minutter.

Nådeløse Fuhre
I den andre omgangen hadde Strømsgodset ballen mye, men slet med presisjonen på den siste tredjedelen.

Presisjon var ikke noe problem for Lars Fuhre. Den tidligere Strømsgodset-spilleren var nådeløs mot sin tidligere klubb og scoret et fantastisk mål, som avgjorde kampen i den andre omgangen.

Barrantes fant unggutten, som satt full fart og banket til fra seksten meter. Ballen fant veien helt opp i krysset og tangotrøyene kunne slippe jubelen løs.

Strømsgodset på sin side, blir dyttet ned fra tabelltoppen av Rosenborg, som tok ett poeng i Sandnes og er dermed ny ligaleder i Tippeligaen.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken