Gå til sidens hovedinnhold

Nannskog: - Helt sjukt

- Jeg har aldri vært så ettertraktet som nå, sier Daniel Nannskog.

FORNEBU (Nettavisen): Stabæk hadde onsdag sin første trening for sesongen på Telenor Arena. Ikke overraskende: Daniel Nannskog var som vanlig det mest ettertraktede intervjuobjektet etter treningen, men det er ikke det eneste stedet superspissen er ønsket for tiden.

- Det er helt sjukt, sier Nannskog til Nettavisen.

- I en alder av 35 år har jeg aldri vært så ettertraktet som nå.

Han har vært ønsket før. Under kontraktsforhandlingene med Stabæk for et år siden var han ønsket av «halve Sverige», for to år siden kom Rubin Kazan med et lukrativt rubelbud – men så langt har han blitt værende i Bærum.

Vil sikre fremtiden
Det tror Nannskog han blir denne gangen også – selv om han holder alle muligheter åpne.

- Jeg har to år igjen av kontrakten min med Stabæk, jeg trives godt, og det er her jeg er innstilt på å være.

- Samtidig er det klart at skulle det dukke opp noe, slik at jeg kan sikre fremtiden til meg og mine fire barn, så er det interessant.

Stor interesse fra Hellas
Det kan det fort gjøre. Tidligere har den greske klubben Xanthi forhørt seg rundt målgarantisten. Etter hva Nettavisen erfarer er også den greske toppklubben Aris, på fjerdeplass i den greske ligaen, lystne på Nannskogs tjenester. Ytterligere en gresk klubb skal også være på banen, uten at Nannskog ønsker å kommentere navn.

- Men det er også interesse fra andre land, sier Stabæk-spissen til Nettavisen.

Tror han blir i Stabæk
Han vil likevel vokte seg vel før han slår til på eventuelle eventyr.

- Det må en skikkelig bra pakke til for at jeg skulle slå til på noe nytt, og da tenker jeg ikke bare på pengene. Det er mye som må stemme for at det skal bli aktuelt, så selv tror jeg vel ikke at noe kommer til å skje.

- Veigar (Pall Gunnarsson) er et godt eksempel på at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden, mener Nannskog.

Revansjesugen Gunnarsson
Det kan også den returnerte islendingen bekrefte. Stabæks hjemvendte sønn har havnet der han trives best etter et års fotballnedtur i Frankrike, og gleder seg voldsomt til den nye sesongen. Ikke minst til å gjenoppta samarbeidet med sin gamle spissmakker Daniel Nannskog.

- Vi kjenner hverandre veldig godt, men det kommer til å ta tid og hardt arbeid før vi finner tilbake til gamle toner.

- Treningen i dag var dobbelt så hard som det jeg er vant med fra Nancy, og det vil ta tid før jeg er i form igjen, mener islendingen.

- Håper han ikke får gode tilbud
Selv sier Gunnarsson at en av de viktigste grunnene til at han kom tilbake til Stabæk var nettopp Daniel Nannskog. At han krysser fingrene for at svensken blir værende på Telenor Arena er dermed en mild formulering.

- Jeg skal ikke fysisk holde ham igjen hvis han får en mulighet, men jeg håper virkelig at han blir værende.

- Det beste er nok at han ikke får noen gode tilbud, sier Gunnarsson med et smil om munnen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken