Gå til sidens hovedinnhold

Nekter for drap på kamerat

Fremstilles for varetektsfengsling tirsdag.

48-åringen som er pågrepet og siktet etter dødsfallet i Halsa på Nordmøre, erkjenner ikke straffskyld.

Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, en siktelse som ifølge politiet kan utvides til å dreie seg om drap. Den siktede satt søndag i avhør. Han nekter straffskyld, melder Dagbladet.no

Varetektsfengslet
En 49 år gammel mann ble søndag funnet død i en enebolig på Vågland i Halsa. Politiet vil ikke si noe om hvordan mannen døde eller om et drapsvåpen er funnet. Avdøde er sendt til obduksjon.

Politiet vil mest sannsynlig fremstille 48-åringen for varetektsfengsling grunnet faren for bevisforspillelse.

- Han har avgitt forklaring, og blir sannsynligvis framstilt for varetektsfengsling tirsdag, sier politiadvokat Anne Berit Lian i Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

Kamerater
Den siktede og avdøde skal ha vært kamerater og flyttet inn i huset for to måneder siden, melder Adressa.no

Ifølge avisen skal en nabo ha fått besøk av den nå siktede mannen mellom kokken 01 og 01.30 natt til søndag. Naboen gjorde da et lydopptak av en mobilsamtale den siktede hadde, og skal levere dette opptaket til politiet. Ifølge naboen skal 48-åringen ha vært tydellig beruset da han oppsøkte naboen.

Flere ambulanser
Ifølge den samme naboen kom ambulanse til huset der avdøde ble funnet ved 2-tiden samme natt, og så igjen ved 6-tiden. Politiet bekrefter at det var AMK som varslet politiet.

Det var klokken 07 søndag morgen politiet fikk melding om at en mann i slutten av 40-årene var funnet død i Halsa. Politiet pågrep og siktet 48-åringen kort tid etter.

Kripos er koblet inn i saken.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien