Gå til sidens hovedinnhold

Nettavisen flytter

Nettavisen flytter nå fra Karl Johan til nye lokaler – men du når oss alltid på vaktsjef@nettavisen.no og telefon 22 81 42 30.

Onsdag 19. desember flytter Nettavisen, Side2, NA24 og iOslo til nye lokaler i Urtegata 9. på Grønland i Oslo sentrum - for å ta grep om nye satsinger og gi deg en bedre nettavis.

Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum gleder seg til å flytte inn i nye lokaler.

- Vi har forsøkt å finne de mest effektive redaksjonelle lokalene i Norge – og da har vi sett etter to ting: At lokalene har vært enkle å komme til og fra - også i rushet – med så store arealer så mulig på en flate, samt at vi skal ha det mest moderne tekniske utstyret som finnes. Og det har vi fått, sier Stavrum.

I de nye lokalene i Urtegata er totalarealet på 2000 kvadratmeter. Redaksjonens etasje er på 1000 kvadrat.

Endelig ett mediehus
Både Nettavisen, Side2, NA24 og iOslo er med på flyttelasset.

- Hva vil flyttingen bety for samarbeidet mellom nettsatsingene?

- Flyttingen innebærer at vi blir et virkelig mediehus som ikke er spredt for vær og vind og heller ikke mellom Oslo og Bergen – men at vi konsentrerer det beste vi har på ett sted i Oslo.

- Hvor kommer A-pressen og Egmont inn i flytteplanene – skal de inn i bygget?

De tjenestene som vi samarbeider tett med i A-pressen - Zett.no og derdubor.no - holder til i nabohuset. Dermed får vi i dette området en stor samling av A-pressen og Nettavisen-satsinger. Vi håper derfor at de gode samarbeidet vi har med A-pressen og Egmont får en ordentlig boost.

- Får flyttingen noen redaksjonell og økonomisk betydning for bedriften?

- Jeg tror at det å lage effektive lokaler og effektive løsninger også vil merkes på kvaliteten og produksjonen redaksjonelt. Det skjer samtidig med at vi styrker produktet på en rekke områder. Eller er jeg overbevist om at leserne også vil oppdage at flyttingen vil gjøre produktet vårt bedre.

- Hva er forhåpningene for det nye året?

- At vi klarer å få til et godt redaksjonelt samarbeid med alle A-presseavisene i Norge – et samarbeid som vil være til stor glede for begge parter. Et tett samarbeid vil ikke gi våre lesere noen grunn til å klikke seg videre – de vil nemlig finne alt de vil ha i vårt nettverk. Redaksjonelt skal vi selvsagt fortsatt skal være ledende på løpende nyheter, sport og økonomi.

- Hvordan bli flyttingen og sammenslåingen sett på i annonsemarkedet?

- Det er utrolig store forventninger til hva vi skal få til. Nå kan vi tilby annonsørene både en mye kraftigere nasjonal dekning, men også muligheten til å nå ut i alle grisgrendte strøk.

Slipper panfløyter
Flyttingen betyr slutten på Nettavisens fire år lange æra på Karl Johan. Gunnar Stavrum sier han gleder seg til å bytte lokaler.

- Dessuten skal det bli utrolig deilig å slippe å høre panfløytemusikken på Karl Johan, ler han.

Også redaktør Tormod Utne ser store muligheter i å få samlet nettfamilien i ett redaksjonelt miljø.

- Å ha ressurser som NA24, sport, Side2, nyheter og alle avdelinger på ett og samme gulv, gjør oss til en enda mer slagkraftig nyhetsorganisasjon. Det gjør oss enda bedre i stand til å dra veksler på hverandre og til å være i tet som fullbredde nyhetsformidler på nett. Her får journalistene tipp topp utstyr og de beste muligheter til å drive aktiv og god nyhetsjournalistikk, sier Utne.

Kontakt Nettavisen på vaktsjef@nettavisen.no og 22 81 42 30.

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet