- Vi har jobbet lenge med de nye mobilsidene våre, og målet har vært å gjøre det lettere for leserne å orientere seg. Vi har også tilpasset bildene til wapformat, slik at sidene er blitt penere og bedre, forklarer sjefredaktør Gunnar Stavrum.

Gratis live fotball
mobil.nettavisen.no finner du – i tillegg til nyheter – en rekke nyttige tjenester. Stavrum trekker frem live fotball og været som eksempel på tjenester mange lesere er fornøyde med.

- På våre wapsider kan leserne følge en rekke fotballkamper minutt for minutt hver kveld. Mens mange av konkurrentene våre tar betalt for sin livedekning, er tjenesten gratis på mobil.nettavisen.no. Leserne kan også sjekke værvarselet for neste dag gratis, avslutter Stavrum.

Slik finner du frem

Når du går inn på

mobil.nettavisen.no

, vil du se at de øverste lenkene er identiske med artiklene som ligger øverst på Nettavisen – altså de viktigste sakene i nyhetsbildet akkurat nå.

Ved å skrolle nedover kommer du til «Siste 50 Nyheter», som gir deg en fin oversikt over nyhetsbildet de siste timene.

Videre kommer du til en oversikt over nyttige tjenester som været, live fotball og skattesøk.

Skroller du videre nedover, finner du de siste nyhetene fra sportens verden, med mulighet til å klikke deg inn på de siste 50 sportsnyhetene for Nettavisen.

Deretter kommer du til en tilsvarende seksjon med økonomistoff – og så en nyhetsbolk. Helt nederst har vi samlet de viktigste redaksjonelle og kommersielle tjenestene i to separate oversikter.

Dersom du ønsker å klikke deg direkte inn på Sport, Nyheter eller Økonomi, kan du bruke den røde stripen nesten øverst på siden.

Har du innspill til Nettavisens nye mobilsider? Ta kontakt her!