Gå til sidens hovedinnhold

- Neville blir klar

Gary Neville bør bli spilleklar til kvartfinalen mot Portugal, sier Englands assistentmanager.

Høyrebacken spilte Englands åpningskamp mot Paraguay, men har gått glipp av de tre siste oppgjørene på grunn av skade. Men nå er han så godt som tilbake i trening.

Trener tirsdag
- Han er på god vei tilbake. Han bør kunne trene på tirsdag og definitivt på onsdag, sier Steve McClaren.

Kampen spilles på lørdag.

England er klare for kvartfinalen, men har ikke imponert i mer enn én omgang. Det var i kampen mot Sverige. Men McClaren, som tar over det engelske landslaget etter sommerens VM, sier at alt har gått etter planen så langt.

- Etter Sverige-kampen hadde vi fire dager til å forberede oss for Ecuador. To av de dagene gikk med til restitusjon, mens de to siste gikk med til forberedelser. Vi visste laget onsdag kveld, og det var aldri snakk om noen annen formasjon. Vi vant kampen, og det er det viktigste. Å vinne fotballkamper er det som tar deg videre i turneringer, forklarte han på dagens pressekonferanse, ifølge BBC Sport.

- Bør vinne
Nederlands midtbanespiller Mark van Bommel tror England vil være i stand til å slå Portugal.

- Portugal er ikke et lag å være redd for. England har ikke spilt opp mot sitt beste ennå, men Portugal har heller ikke vært imponerende. England har et godt lag, og med Deco og Costinha ute, tror jeg England vil vinne, sier han.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken