Sist lørdag var det en tøff kamp mellom Viking og Vålerenga i Stavanger. Vålerenga gikk av banen med tre viktige poeng etter en intens 4-3-kamp på Viking stadion.

Stefan Strandberg (20) hadde mange tøffe dueller med Viking-spiss Erik Nevland (32) under kampen, men ifølge den robuste forsvarskjempen skjedde det også ting mellom duellantene selv uten ball.

- Jeg trodde han (Nevland, red. anm.) var en fair spiller jeg, men hvis det er lov å si det på tv så var han en «jævla idiot», rett og slett. Når ballen var langt unna så dreiv han og kløp og brukte albuen hele veien, sier 20-åringen til Vålerengas TV-kanal.

Preller av Nevland
Nevland, med en fortid i både Manchester United, Groningen og Fulham, tar kritikken med stor ro.

- Hvis han føler for å si det, så får han gjøre det. Det var vel en episode der vi var litt i tottene på hverandre. Ellers gikk det greit, sier spissen til Rogalands Avis.

- Hva synes du om at han kalte deg en jævla idiot?

- Det bryr jeg meg ikke noe om, sier Nevland.

Strandberg blir sett på som et stort stoppertalent, og selv om han ikke hadde mye til overs for Nevland, virker det ikke som han har veldig mye imot å spille mot spillere som er kjent for å være gode på tjuvtriks.

- Bakke er vel litt samme typen, så det kan bli moro på søndag, sier han.

Gleder seg til Brann-møtet
Søndag er det nemlig Brann som kommer til Ullevaal for å prøve seg på årets utfordrere til seriemesterskapet. Heller ikke Brann slipper helt unna verbale taklinger fra den unge stopperkjempen.

- Disse oppgjørene er jo kjent for å være storoppgjør, men i år blir det vel topp mot bunn. Det er uansett en veldig viktig kamp for oss, og vi bør være gode nok til å slå dem, sier han.

At midtbanesliter Eirik Bakke (33) er blitt flyttet opp som midtspiss for Brann må selvsagt også kommenteres.

- Det er vel litt Drillo på 90-tallet. Med lange baller opp på ham, så skal han holde litt på ballen. Det blir nok mange tette dueller, men det gleder vi oss bare til, sier 20-åringen.

Vålerenga har sju poeng opp til Rosenborg før helgens runde, mens Brann ligger fire poeng over kvalikplassen til 1. divisjon.

(ANB)

HTML EMBED