Gå til sidens hovedinnhold

Nevland-scoring til liten nytte

Chelsea-trio senket Fulham.

CHELSEA - FULHAM 3-1:

Han ble matchvinner mot Stoke sist helg, etter å ha kommet inn som innbytter for en skadet Bobby Zamora. Lørdag fikk Erik Nevland tillit fra start, og nok en gang viste nordmannen seg tilliten verdig. Etter fire minutters spill fant han veien til nettmaskene for fjerde gang denne sesongen.

Scoringen var imidlertid ikke nok til å tukte blåtrøyene fra London, for trioen Nicolas Anelka, Florent Malouda og Didier Drogba var i scoringshumør. Dermed legger Chelsea press på Liverpool. De to lagene står med 74 poeng hver, men Liverpool har én kamp mindre spilt.

Tre mål på ti minutter
Oppgjøret på Stamford Bridge eksploderte fra første sekund. Det tok ikke mer enn ett minutt før Chelsea tok ledelsen. Etter strålende samspill av Malouda, Anelka og Drogba, var det til slutt franskmannen Anelka som fikk æren av å ekspedere ballen i nettet.

Men Fulham svarte bare tre minutter senere, da Nevland ble spilt fri av Danny Murphy. Nevland dro seg innover på banen og klinket til fra litt spiss vinkel. Petr Cech fikk noen fingre på ballen, men klarte ikke å avverge en utligning.

Etter ti minutter var det på ny duket for Chelsea. Malouda fikk ballen servert på bakerste stolpe av Drogba, og satte den enkelt i motsatt hjørne.

Etter den forrykende åpningen, roet tempoet seg noe, og Chelsea festet et spillmessig grep på kampen.

Nevland-skade
Etter 35 minutter måtte Nevland, som leverte en meget sterk innsats for Fulham, takke for seg, etter å ha skadet seg i en duell med John Terry.

Etter hvilen fortsatte Chelsea å styre kampen, og selv om Fulham var farlig frempå ved et par anledninger, var det liten tvil om hvem som kom til å ta med seg tre poeng fra kampen.

Etter 53 minutter gjorde Drogba som Anelka og Malouda, da han satte inn Chelseas tredje for dagen. Anelka serverte en flott pasning i bakrommet til Fulham, mot Drogba, som fanget opp ballen, rundet Mark Schwarzer og satte ballen i åpent mål.

Dermed kunne blåtrøyene bare kontrollere resten av kampen.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken