Gå til sidens hovedinnhold

Newcastle under streken - igjen

Erik Nevland bidro til at Alan Shearers mannskap har kniven på strupen.

NEWCASTLE - FULHAM 0-1:

Newcastle kom kjapt tilbake på jorda igjen etter mandagens seier over Middlesbrough. I en kamp der Obafemi Martins til tider herjet på topp for hjemmelaget, ble det til slutt Fulham som kunne dra hjem til London med tre poeng.

Siden Hull spilte uavgjort 1-1 borte mot Bolton, må Newcastle finne seg i å ligge under streken før den siste serierunden som går av stabelen neste helg. Da venter Aston Villa på den kriserammede klubben.

Norsk målgivende
Lørdagens Fulham-seier kan manager Roy Hodgson takke en nordmann for.

Erik Nevland var uegoistisk da han kom alene med keeper rett før pause, og sendte heller en pasning til Diomansy Kamara som enkelt kunne sette inn kampens eneste mål i tomt bur.

Men at hjemmelaget ikke tok ledelsen etter tolv minutter skjønner nok Alan Shearer lite av. Martins klinte ballen i treverket etter et flott Newcastle-angrep. Hjemmelagets tilskuere trodde nok knapt hva de så.

Rødt kort
Rett etter pause headet Mark Viduka ballen i mål, men scoringen ble annullert. Akkurat det vil nok bli diskutert i Nord-England resten av helgen.

Noen minutter senere hadde Martins igjen en kjempesjanse, men ballen ville ikke i mål. Etter en times spill ble det ikke lettere for Newcastle. Sebastian Bassong holdt igjen Kamara som sistemann, og dermed bar det rett i garderoben.

Mot slutten hadde hjemmelaget flere kjempesjanser til å få utligningen, men det endte med nok en skuffende lørdag for hjemmefansen på St. James' Park.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Kommentarer til denne saken