Gå til sidens hovedinnhold

NFF åpen for Monkam-dialog

- I tre uker har Arnaud Monkam sittet på ambassaden i Elfenbenskysten og ventet på avklarende telefon fra Brann. Det er synd på ham, sier daglig leder i Brann Bjørn Dahl.

For kameruneren er situasjonen fortvilende, likeså for Brann. Sportslig leder Per-Over Ludvigsen ønsker å inngå dialog med NFF for å få Monkam til Brann, til tross for at det strider mot de fastsatte reglene. NFF ønsker Brann velkommen til dialog og vil vurdere alle henvendelser Brann og andre klubber kommer med.

Kommer/kommer ikke¿
Ifølge fotballforbundet må nå en spiller ha A-landskamper for å få arbeids- og oppholdstillatelse.

– Hvis Brann vil komme i dialog angående Monkam er de velkommen til det. Vi er alltid å åpen for å se og snakke om muligheter for å løse et problem, sier informasjonssjef i NFF Roger Solheim til iBergen.no.

– Vil det si at NFF åpner for at Monkam kan komme til Brann?

– Jeg vil ikke kommentere konkrete saker og gjentar at vi er åpen for dialog med de klubbene som ønsker det.

– Mener du da at det egentlig ikke er noen vits for Brann å henvende seg angående Monkam?

– Det er ikke så svart hvitt. Reglene ligger der for alle. De klubbene som ønsker å ta opp konkrete saker er velkommen til å gjøre det, avslutter Solheim.

– Reglene må gjelde fra nå
I Brann er man klar i oppfatningen om hva som må gjøres.

– Alle med sunn fornuft vil si at vi må få hentet Monkam til Brann. De reglene som er kommet frem de siste dagene er noe ikke alle visste om. Vi har fulgt Monkam siden i høst og burde derfor fått forståelse for det. Så kunne de reglene som er kommet i lyset de siste dagene vært gjeldende fra nå, sier sportslig leder Per-Over Ludvigsen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken