Lårskaden som spissen Nihat Kahveci pådro seg i andre ekstraomgang mot Kroatia, er så ille at han ikke er i stand til å spille onsdagens semifinale mot Tyskland, opplyser det tyrkiske fotballforbundet.

Han vil heller ikke være i stand til å spille en eventuell finale.

28-åringen, som til daglig spiller for Villarreal, scoret to sene mål da Tyrkia sikret sin plass i sluttspillet med en sensasjonell comebackseier mot Tsjekkia i siste gruppekamp. Han har allerede forlatt Tyrkias base i Wien og reist hjem til Spania.

Dette er det siste slaget i ansiktet til trener Fatih Terim, som sannsynligvis bare har 13 spillere tilgjengelig til semifinalen, hvis man trekker fra tredjekeeperen.

Førstekeeper Volkan Demirel må sone karantene og erstattes av Rüstü Recber. Dermed har Terim bare 12 utespillere å fordele på 10 plasser.

Midtbanespilleren Mehmet Aurelio kommer inn på laget etter sin karantene, mens trioen Emre Asik, Tuncay Sanli og Arda Turan alle må stå over semifinalen på grunn av gule kort. De to sistnevnte har vært to av Tyrkias aller beste spillere i turneringen.

I tillegg er det ekstremt tvilsomt om kaptein Emre Belözoglu kan friskmeldes tidsnok fra sin lårskade. Emre Güngör er ferdig for sommeren på grunn av sin skade, mens Servet Cetin også har gjort det klart at han ikke blir frisk før onsdag. Sannsynligvis er heller ikke Tümet Metin i stand til å spille.

Sjekk EM-magasinet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Vinn flatskjermer i Nettavisens EM-quiz