Gå til sidens hovedinnhold

Nok en fulltreffer på oddsen?

Etter en god helg med gevinst både lørdag og søndag, sikter vi igjen høyt på premieskalaen i kveld.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og Ishockey

Det beste «holdet» vinner
Dansk Superliga. Viborg kommer fra fem strake tap. 3-1-2 på eget gress etter seirer over andre bunnlag, uten poeng på åtte bortekamper. Frandsen ute med karantene.

Medregnet to cupkamper har OB spilt 0-0 i fire av de fem siste. 5-8-1 totalt i ligaen, 2-3-1 på fremmed gress. Laget har alle turneringer inkludert spilt 20 kamper denne sesongen. Kun tapt for gode FCM tilbake i september, laget har dessuten holdt nullen i hele 12 av de 20 kampene.

Klar bortefavoritt, og oddsen er ikke så aller verst. 1,75 kan brukes på en dag med få spillbare objekter.

Duket for ny, knepen hjemmeseier
City tapte hele 0-6 for Chelsea forrige helg. Stilte nesten uforandret i ligacupkampen mot Bolton i midtuken, og reiste kjerringa med 1-0-seier. Legger seg á poeng med Chelsea på tredjeplass med seier i kveld. Petrov tilbake, men gode Richards blir ikke klar før til neste kamp.

Sunderland kom tidlig under mot Fulham, men tross utligning og massivt press ble det med ett poeng for Roy Keanes nyopprykkede mannskap. Dermed er laget oppe i fem kamper på rad uten seier, 1-2-6 på de ni siste. Duoen McShane og Halford soner karantener. York og Donovan er usikre, mens gode Jones var tilbake sist.

3,50 for en knapp hjemmeseier kan prøves. City har vunnet fire av sine seks hjemmeseirer med 1-0, i tillegg kommer ettmålseier i samtlige tre cupkamper. Sunderland har fire bortetap i ligaen. Røk klart for ordinære West Ham og Wigan, mens det har blitt ettmålstap for topplagene Arsenal og United. Begge dagens utvalgte objekter er tilgjengelig som singelspill.