Foreldrene til Madeleine McCann måtte vente en uke på å se saksdokumentene, men et sammendrag har lekket ut til en portugisisk nettside.

I sammendraget forklares det grunnen til at Kate og Gerry McCann fikk status som mistenkte i sin egen datters forsvinningssak, ifølge SkyNews

Disse årsakene skal være likhundens markeringer i ferieleiligheten, samt foreldrenes nølende samarbeid med politiet.

Les også: Stanser Madeleine-etterforskningen

Overensstemmende med lekkasjen skal en vakthund ha funnet spor etter Madeleines blod bak sofaen i leiligheten, foreldrene bodde i. Samme funnet skal ha vært på moren Kate McCanns klær.

Les også: Maddies foreldre kan bli tiltalt

Andre funnet var DNA spor i leiebilen foreldrene hadde, men etter rettslige resultater skal ikke ha vært bekreftet.

Robert Murat som var den tredje mistenkte skal ha fått status mistenkt etter at avisen British Sundby ga navnet hans til politiet. På grunn av hans vitenbegjærlige oppførsel.

Den andre grunnen skal ha vært ha at han oppga å ha vært sammen med sin sin mor, natten Madeleine forsvant. Men vennene til familien McCann avbekrefted dette og sa at Murat var sammen med dem hele natten og leitet etter Madeleine McCann.

Les også: - Blir renvasket av politiet

Rapporten sier også at en vitne hadde overhørt en telefonsamtale der hvor Gerry McCann skal ha sagt

-Vær så snill ikke skad Madeleine.

Etter å ha overhørt alle telefonsamtalene på Gerrys mobil, kom det frem at vitne hadde fortalt uriktige opplysninger, ifølge lekkasjen.

Les også: Foreldrene får Maddie-bevisene

Les også: Maddie-mistenkt får erstatning